Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar Dj-k II. képes leírás - Dj-k és kapcsolódó oldalak.tlap.hu
részletek »

Magyar Dj-k II. - Dj-k és kapcsolódó oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dj.tlap.hu » Magyar Dj-k II.
Keresés
Találatok száma - 18 db
A Nászok Ásza - Esküvői DJ WICKSILVER

A Nászok Ásza - Esküvői DJ WICKSILVER

Pörgős, vidám hangulatú, esküvőre készültök? Esküvői DJ-t kerestek? Ti is 30 körül jártok? Kedvelitek a 90-es évek zenéit? Döntésetek előtt szeretnétek egyik bulimat élőben is megnézni? Jó hírem van, megtaláltuk egymást! Szücs Viktor / DJ WickSilver vagyok. 1976-ban születtem. 1996 óta dolgozom DJ-ként, 2008 óta foglalkozom esküvők zenei feladatainak ellátásával. Mint az ország egykori legnagyobb retro klubjának, a RETROPOLIS disco-nak a rezidens DJ-je, bizton állíthatom, hogy esküvőtökön, csak is kedvenc zenéitek szólnak majd és sokszor lesz hangos az ének... Kérjetek személyre szabott ajánlatot!

Adalberto

Adalberto

Nemzetiségem : magyar Kedvenc zenei stílusom: Klasszikus ill.puerto ricoi Salsa Hobbik: zene, extrém sportok (wakeboard) Zenei anyagomban szerepel: Salsa, Mambo, Merengue, Bachata, Samba, Cha-Cha-Cha, Rumba, Latin Pop ill. társastáncok

Andrew Barasits aka. Andrew B.

Andrew Barasits aka. Andrew B.

Tudnánk kezdeni a sztereotípia, hogy Andrew volt a zene rabja volt, amikor a gyermek, de nem akarom. Mit érdemes tudni róla, hogy néhány szóban a következő. Ő 1985-ben született Sopronban (Magyarország). Zenei karrierje egyre értékesebb, 2001-ben, amikor az ő kedvenc klubja (ún. Galaxys) a rezidens DJ (Double G) felvette a tehetségét, ezért Andrew kezdte meg a szárnyát is. 2002-ben vette át hivatalos DJ-vizsga, majd játszott összejöveteleken és kisebb klubokban. 2004-ben ő volt a rezidens dj-je Freestyle Music Club pénteken.

Andro

Andro

Míg a korabeli srácok a játszótéren fociztak, és a lányokat hajkurászták, addig a 13 éves Baki Gábor otthon ült a számítógépe előtt. Elmélyedt a lövöldözős és stratégiai játékokban, majd felfedezte az Impulse Tracker nevű programot. Hangtechnikus édesapja és az ő lemezlovas ismerősei révén korán bepillanthatott az itthon éppen divatba jövő house, trance és techno zenék világába. Otthon is gyakran szóltak ilyen zenék, az első hatások tehát a szomszéd szobából érkeztek. Első nótája szemtelenül fiatalon, 15 évesen jelent meg, egy magyar válogatáson. A zenélés öröme egyre inkább magával ragadta, és elkészítette első önálló lemezét, mely a holland house-mágus és akkori példakép Olav Basoski nevével fémjelzett Work kiadó gondozásában, a Work White címkén jelenhetett meg. Hamarosan egy remixet is elkészített a Work deLuxe-nak.

Antonvl

Antonvl

Dj Antovl honlapja Csiky Antal vagyok, 1974.szeptember 8.-án születtem Mátészalkán. 1990 óta terelgetem DJ pályafutásomat, megkezdve az iskolai osztálybuliktól, a középiskolai,majd városi rendezvényeken át egészen a mai, több rendezvény és klub rezidensi címéig. A 90-es évek közepétől a house műfajt képviselem, jónéhány éven keresztül csak techno-t, majd folyamatosan visszafogva a bpm-eket később progressive,tribal és minimal, vagy épp az ezek keveredéséből származó, leginkább dinamikus, mégis fantáziával teli zenéket és tech-house darabokat játszom legszívesebben. Eddigi pályafutásom során az M47 klub rezidensi címére vagyok a legbüszkébb, amit 2007 óta töltök be. Itt volt alkalmam együtt játszani olyan világsztárokkal, mint Anthony Pappa, The Advent, Gayle San, Eric Sneo, Nils Noa, DJ Rush, Pet Duo, S. Signore, Horace, Cory B, ...Ezúton szeretném megköszönni a Kedvesem, a Családom és minden Barátom támogatását abban,hogy álmaimhoz közelebb kerülhettem. Külön köszönettel tartozom DJ. Zsírosnak illetve DJ. Schmidt-nek, akinek rengeteg hálával tartozom a sok segítségért.

Ata

Ata

Dobó Attila vagyok. 1977 szeptember 7-én születtem,Budapesten. Már fiatalon a sport szerelmese lettem: versenyszerűen hintáztam. 8 éves koromban ébredtem rá először,hogy van némi közöm a ritmus világához. Ütöttem mindent, ami hangos volt és zörgött. Kamasz koromban kaptam meg első dobszerkómat. Saját zenekarban játszottam dallamos rockzenét. Valószinűleg innen ered, hogy a mai klubslágerek között is az élő hangszerbetétekkel teletűzdelt dallamokat keresem. A középiskolában szerveztünk néhány házibulit,amelyen szerénységem szolgáltatta a "talpalávalót."

DJ Neked, elérhető áron!

DJ Neked, elérhető áron!

Neked van már DJ-d ? Jó helyen jársz, remélem megtaláltuk egymást :) Üdvözöllek Kedves Érdeklődő! A djneked.hu lefedi a szórakoztatás egy ágának minden szegmensét. Vagyis megoldást nyújt minden rendezvény zenei, hangosítási és fénytechnikai kérdéseire. Nézzük konkrétabban, legyen egy házibuli, születésnap, osztálytalálkozó, gálavacsora, netán céges rendezvény, esküvő, legény vagy leánybúcsú, garden party, utcabál, falunap, vagy privát rendezvény a djneked.hu teljeskörű szórakoztatási szolgáltatást nyújt, hétköznap és a hétvége minden napján is. Komplett hang és fénytechnikával. Számlaképesen.

Dj Tony Chang esküvői és party dj

Dj Tony Chang esküvői és party dj

A Best Of Disco csapatában minden dj azért dolgozik, pontosabban együtt bulizik a közönséggel, hogy felejthetetlen élményt adjon a Ti bulitokon is. A nagy nap folyamán lehetőség van a rólatok előre elkészített kisfilm vagy slideshow projektoros kivetítésére. Mindig van nálunk két mobil mikrofon, hogy a köszöntéseket be tudják mondani az esküvő vendégei. Az esti buliról képeket készítünk, amiket utólag elküldünk e-mailben, hogy sokáig emlékezetes maradjon az esküvői jó hangulat. Amikor pedig már elég mulatós a jókedv, akkor jöhet az éneklés, a karaoke.

Esküvői Dj csapat

Esküvői Dj csapat

Az esküvő dj csapatát évről-évre több pár tiszteli meg azzal, hogy az általunk nyújtott esküvő dj szolgáltatást választja az esküvőre a klasszikus lakodalmas zenekar helyett. Csapatunk OKJ vizsgával és jogtiszta lemezekkel rendelkező lemezlovasokból áll. Ez azért fontos, mert minden tagunk beszél angolul, és előszeretettel vállalunk vegyes nemzetiségű esküvőn is dj szolgáltatást.

Hirdetés
Náksi vs Brunner

Náksi vs Brunner

NÁKSI ATTILA A nevével fémjelzett kiadványokból az elmúlt években több, mint 900.000 darab fogyott el, amelyeket rangos díjakkal (pl.: elsöként Magyarországon Bravo Arany Otto díjjal), valamint számos arany- és platinalemezzel díjaztak. 1996-ban megalapította saját cégét, a lemezkiadással, management-tel, produceri és hangfelvételi munkákkal foglalkozó OXIGEN MUSIC-ot. 1996 óta az Oxigen Music-nál 16 album jelent meg dance és house müfajban, köztük válogatássorozatok, valamint szerzödtetett müvészek produkciói. DJ-ként nyolc mixalbumot készített, amelyekböl 7 arany és kettö platinalemez lett. Lemezlovasként folyamatosan játszik az ország legjobb klubjaiban, valamint külföldön. BRUNNER ZSOLT Az INFINITY nevü együttes tagjaként vált ismertté 1996-ban. Az Oxigen Music stúdió hangmérnöke, stúdióvezetöje, számtalan remixet és felvételt készített. Náksi és Brunner 1998 óta dolgozik közösen DJ-ként, valamint különbözö projekteken. 1999 decemberében jelent meg első közös mixalbumuk CLUB SANDWICH címmel a Record Express gondozásában. A CLUB SANDWICH lemezek egytől-egyig elérték az aranylemez státust, amely példátlan siker Magyarországon. ...........................folytatás az oldalon

Peat Jr

Peat Jr

Peat Junior a budapesti Bank Dance Hall oszlopos tagja, a tinédzser partik ördöge. Fanatikusan vonzódik a zene varázsához. Disco kedvelő fiatalok kedvence. 1975. július 3-án született Nagykátán. Kezdetekben még a suli-bulikban zenélt. Első komoly rezidenciája a tápióbicskei Galaxis disco 1991-1994-ig. '95 nyarán a Sio-Tourban dolgozott két hónapon keresztül, majd visszatért Tápióbicskére a DeepHouse dance clubba. Ez idő alatt megfordult Pécelen, a Club Fantasticban is.....

Poleposition

Poleposition

A Poleposition egy dj-párost takar, akik megannyi stílus után kötöttek ki végül a trance-nél. Atish és Fairy a legnagyobb trance dj-k mellett játszhattak úgy mint, Armin van Buuren, Markus Schulz, Menno de Jong és Ronski Speed.

Roland

Roland

Bánhegyi Roland, 1974 október 23. Már nagyon fiatalon belekerültem a diszkók világába, mivel a bátyám is lemezlovas volt. Ha jól emlékszem, akkor már 8-10 évesen segítettem délutánonként bepakolni a környékbeli helyeken. Akkor még este 6-kor indultak a bulik (1982-84). 14 évesen már aktív dolgozó voltam a bátyám által üzemeltetett szórakozóhelyeken! Voltam én minden: ruhatáros, pohárszedő, jegyszedő-pénztáros és persze lemezcipelő szakmunkás. Középiskolás korban már egy-két szám erejéig rámmaradt a dj.pult, de a nagy áttörés a 1995. április 1-én történt. Akkor csináltam első, teljesen önálló estemet, amin az én nevem szerepelt a plakátokon! Szerencsére onnantól fogva elindult a karrierem! A következő évben már minden pénteken és szombaton zenéltem, heti 1000-1200 ember előtt. 1998-ban letettem az OSZK DJ-szakvizsgát, a működési engedélyen már a dj.Roland név szerepel. Szerencsésnek érezhetem magam, hiszen azóta rengeteg helyen dolgozhattam és dolgozom! Folytatás az oldalon...

Seller

Seller

Már egészen fiatal kora óta ír és hangszerel dalokat. Jelenleg 16 nagylemezen szerepelnek saját dalai, melyekből 3 platina, 4 pedig aranylemez státuszt ért el. Mivel több féle zenei műfajban is tevékenykedik, lehetősége nyílt több hazai előadóval együtt dolgozni. Például készített már az MTV 2 képernyőjére két Intrót Szenes Iván és Szenes Andrea felkérésére, szerencsére nem kevés sikerrel.

Snake Sedrick

Snake Sedrick

1980. január 6-án született Budapesten, majd 10 éves korában vidékre költözött családjával. Édesapja zeneszeretete már kis korában őt is megszédítette. Az általános iskola ideje alatt 2 évig szintetizátorozni tanult, majd 15 évesen kapta meg első számítógépét melyen kezdetben csak játszott, később felfedezte a számítógépben rejlő egyéb lehetőségeket. 1996/97 tájékán a legendás 'Flört diszkó' falai között ismerte meg azt a zenét mely örökre bevésődött az agyába (Quench - Dreams). Első zenéit Fast Tracker ben írta, melyek ekkor még közel sem voltak elfogadható minőségűek. A zenéléssel eltöltött hosszú évek és a kitartó munka, lassan-lassan meghozta gyümölcsét. Mire úgy érezte, hogy munkáit más embereknek is megmutatja, 5 év telt el. 2000-ben megírta az 'Across the sahara'-t melyet már Mo Shic is pörgetett és később a Sauna recordings adott ki. Ezen a sikeren felbuzdulva tovább bombázta trackjeivel az izraeli művészt, melynek hatására Mo Shic 2001 decemberében egy exklúziv zene elkészítésére kérte fel, melyet aztán a 'DJ Mag World Series - Mixed by Moshic' című cd-n publikált Angliában. folytatás az oldalon...

Spy the Ghost

Spy the Ghost

DJ Ghost Életének fiatal korától fogva része volt a zenélés. 1986-ot írtunk, mikor Ghost rákattanva a 'DJ' létformára élete nagy fordulatot vett. Suli-bulikon, majd vidéki klubokban folyamatosan elsajátította a szakma alapjait, s innentől kezdve nem volt megállás. Gimnáziumi évei alatt már folyamatosan stúdiózott. A suli-bulik folytatódtak nem csak Debrecenben, hanem egész Hajdú-Biharban. 1990-től számtalan klubban élvezhették a partyzók szettjeit, ahol már bakelitről, később cd-ről zenélt......

Szatmári

Szatmári

Dj. Szatmári 1993-tól hivatásos előadóművészi vizsgával rendelkezik, és ettől az évtől kezdve a keleti régió szinte valamennyi nagy klubjában megfordul (Apagy - Flinstones, Mátészalka-Rio, Kisvárda - Atlantis). Zenei előképzettségéhez hozzá tartozik, hogy éveken keresztül tanult gitározni, de a dobok mögül is szórakoztatta már a nagyérdeműt. 1998-tól Kelet Magyarország legszínvonalasabb diszkójában a Júlia Centrál Nagyhalászban forgatta a korongokat 3 éven keresztül. 2003-ban megjelenik első maxija Family Dance címmel. Az említett maxiból 2000db készült, ami ismerve a piacot nagyon nagy mennyiségnek számít. Még ebben az évben a zene felkerül a dancemix.hu című válogatás lemezre. Hosszú keresés után 2004-ben Dj. Szatmári megtalálta a dalaihoz illő legjobb női hangot Puskás Judit személyében. Még ez év nyarán elkészült az "Égess el" című sláger . folytatás az oldalon...

Tuti menü