Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar Dj-k I. képes leírás - Dj-k és kapcsolódó oldalak.tlap.hu
részletek »

Magyar Dj-k I. - Dj-k és kapcsolódó oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dj.tlap.hu » Magyar Dj-k I.
Keresés
Találatok száma - 31 db
Adam Grande

Adam Grande

Deep Fusion aka Adam Grande Szerkesztőségünket az elmúlt percekben földrengés rázta meg, s hogy mi volt az epicentrum? A hangszórók, ugyanis megkaptuk három tehetséges fiatalember új munkáját, amitől még egy halottnak is leesik az álla, főleg hogy nincs is neki. A 3 népszerű és igencsak bulizásra termett egyén, ismertebb neveiken Crazy Maniac,Wayman és Ákosboy elkészítették új, szám szerint második muzsikájukat, a ReverseBeatet. A három virtuóz által alapított Deep Fusion nevén fut a zene, és előreláthatólag belopja magát minden lakás hangszórójába. Csak aztán vigyázat, nehogy a szüleitek is erre bulizzanak! Hamarosan az oldalról is letölthető lesz a zene, figyeljétek a zenerovatot!

All-In Service Kft.

All-In Service Kft.

Az All-In-Service Kft. csapata 2001 óta látja el különböző rendezvények technikai hátterének biztosítását színpadtechnikával, hangosítással, vizuáltechnikával. Ezen kívül profi lemezlovasaival és karaoke szolgáltatásával magas színvonalon szórakoztatja közönségét. Az összes rendezvénytípusnál magas színvonalú tapasztalattal rendelkezünk!

Andreas

Andreas

12-13 éves korom óta gyűjtöm a zenéket! 15-16 éves lehettem mikor elkezdtem próbálkozni különböző dj programokkal. Egy idő után egyre jobban élveztem amit csináltam. Ezek után kezdett összeállni a fejemben, hogy dj szeretnék lenni. Most azonban ott tartok, hogy meguntam a dj programokat és megvettem első saját keverőmet, ezentúl azzal fogom szerkeszteni a zenéket! 2008 februárja óta egyre több internetes rádió játsza a mixeimet. Ha gondolod hangolód jár v. melyikre! :) Már 4. éve a Modern Tánczene szolgálatában! (I Love Disco's Hit)

BanDJ

BanDJ

Hello, a nevem Nagy András, de leginkább a BanDJ -re hallgatok. (ejtsd: bandídzsé) bandjA ritmusok kergetését már egész csepparcú koromban elkezdtem, a lemezlovaglást 1991 augusztusa óta űzöm kitartóan, szünet nélkül. (Jelenleg heti 4-5 buli keretében) Talán közhelyszerűnek tűnik, de igaz: mindenem a zene! Az időm nagy részét zeneközelben töltöm: diszkózom, rádiózom, slágerlistákat, zenei lexikonokat bújok stb.

Bruckmann

Bruckmann

1981-ben született Budapesten. Zenetagozatos általános iskolába járt, majd külker középiskolában érettségizett. Az SZTE Budapest Média Intézet hallgatója lett. 1995-ben egy gyermekkori barátjával megalakította a TFD (The Fourth Dimension) együttest. 1997-ig "Happy Rave" stílusban alkottak, majd később áttértek house-ra. Ekkor figyelt fel rájuk Náksi Attila és helyet adott a "Moral" c számuknak a Hungarian House Only 2 válogatáslemezen. Később részt vettek DJ Newl "Együtt" és "Weekend" c. albumainak előkészítésében, majd 1999-ben a csapat feloszlott.

Budai

Budai

Pályafutását ugyanúgy kezdte mint több tízezer DJ-önjelölt szerte a világban. Az otthoni kazettagyűjtések mellett, járni kezdett diszkókba és klubokba, hogy megfigyelje a nagyöreg lemezlovagok munkáját.Az Angyal bár (nem azonos a maival)lebetegedett lemezlovasa helyett kellett beugrania először dolgozni. Ezután továbbra is maradt az ominózus szórakozóhelyen és ettol fogva szorgalmasan vásárolta a lemezeket.1990-ben egyéni második helyezést ér el a DMC Magyarországi bajnokságán. Ettől fogva folyamatosan hívni kezdik Budapest táncos helyeire, míg 1993-ban megnyit az ország első csak techno helye a Hysteria. Még ebben az évben meghívást kap Siófok premierklubjába, a Flörtbe. Itt maga alakítja ki és át a klub zenei vonalát. A klub hamarosan az ország egyik legjelentősebbévé válik és a mai napig élő legenda. 1994-ben rendezik meg a magyar dance kultúra szempontjából máig legfontosabb rendezvényt, az X-Mas Mayday-t. Több DJ társával egyetemben meghívást kap erre a partira, amit számos másik követ majd. 1995 tavaszán Budai rezidenciájaként nyílik meg a Dark Side. Még ebben az évben szervezi meg a hagyományteremto elso Stüssy Boat Party-t a Balatonon.A Dark Side-ból Budapest új szórakozóhelyére a belvárosi E-Play-be igazol át 95. végén. Ugyanekkor Budai pár barátjával megalapítja és elindítja a FREEE Magazint. Mindeközben partik szervezésében vesz részt és az ébredező vidéki klubokba

Club Gangsters

Club Gangsters

Club Gangsters 2006 májusában alakultunk. Eleinte csakis kizárólag remixeket készítettünk több hazai előadónak. Ebben az időszakban kijött több remix cd is. Aztán évvége felé döntöttünk, arról hogy kellene saját zene is. Mivel azt akartuk, hogy könnyen megismerjék az emberek ezért mindenképpen feldolgozást akartunk. Így esett a választás a Republic együttes Szeretni valakit valamiért című dalára. Miután mindenféle engedélyeket megszereztünk, elkezdődtek a stúdiómunkák. A dalt egy Pesti hölgy Szontágh Brigitta énekelte. A dal meghozta a hozzá fűzött reményeket.:).....

DanceRiders

DanceRiders

A DanceRiders név két győri deejayt és egy producert takar. A csapat 2006. márciusában alakult. Dobos Tibor (Drummer) zeneszerző, producer. A DanceLand Dj Team társproducereként egy maxilemezt (Az éjjel soha...) készítettek és két dalt írtak a Budapest Parádé válogatáslemezeire (Truxx of love; Flying to the stars). GaGa zenei pályafutásának kezdete általános, majd középiskolai bulikkal indult, később a környék több discojában is megfordult. A Tequila Mexican Pub residense 2005. nov. és 2006. jan. közt. A rábapatonai Dió Dance Club Residense 2006. októberétől napjainkig (www.clubdio.hu) ATit már gyerekkora óta jó barátság fűzi GaGához. 2006 végén csatlakozott az addig mégcsak két fős formációhoz.

Dave Mac

Dave Mac

A kezdetek 1989-ben született Szombathelyen. 2006 nyarától foglalkozik komolyabb szinten mixeléssel. Ekkor egy internetes rádióban (RadioReal.hu) saját műsora lett, de a mixei, amit ekkor még főleg trance hangzás jellemzett, nem igazán jutottak el a célközönséghez. Aztán 2006 szeptemberében Magyarország legnagyobb trance rádiójának (TranceTream.Fm) lett legfiatalabb rezidens DJ-je, olyan nevek mellett mint Szeifert, Shane 54 vagy pár külföldi lemezlovast említve Shah, Observer és Pascal Feliz. 2007 májusától Vas megye területén saját partysorozatot indított, melynek nem titkolt célja a trance műfaj népszerűsítése volt. Dave sok alkalommal szórakoztatta a közönséget szombathelyi és a környékbeli klubokban, több helyen sikert aratva. A múlt 2007.októberétől ismét partysorozatot hozott létre, jótékony céllal. Az összefogás eredményeképpen sikerült Völgyi Martinnak elegendő pénzt összegyűjteni a második őssejt beültetésére, ezzel segítve a kisfiú gyógyulását. 2008-tól új rádióműsorral jelentkezik, mely péntekente hallható 18 és 19 óra között a ShowtimeRadio.net honlapon. folytatás az oldalon....

Hirdetés
DDT Productions

DDT Productions

DDT Productions - A Zene mit sem ér azok nélkül akik jól csinálják! A Dj párosítás 2006 januárjában vette kezdetét. Először Dancekillerz néven futottak ,aztán 2007 júliusában új néven és új zenei stilussal kezdték meg a nagyérdemű közönség tetszésének elnyerését.Idén DDT Productions néven szólithatjátok őket. Dance,TGMT,Magyar,R∓mp;mp;és végűl a közönség kedvéért egy senkinek sem ártó Drum and Bass-el fűszerezik meg a produkciójukat. Mindig garantált a jókedv és a sikitás és még sokminden más

Deka

Deka

1980-ban, Mezőkövesden született, a Mérleg jegyében. 15 évesen kezdett el a discozni, először még kazettákról. A kor haladtával már cd lemezről dolgozott, ami nagyban megkönnyítette a munkáját.Ebben az időszakban folyamatosan nyomon követte a kedvenc lemezlovasait a rádiókban. A későbbiek folyamán elvállalt a DJ szerepét különböző rendezvényeken, általános iskolákban, gimnáziumokban, farsangi ünnepségeken.

Dj Budai

Dj Budai

Pályafutását ugyanúgy kezdte mint több tízezer DJ-önjelölt szerte a világban. Az otthoni kazettagyűjtések mellett, járni kezdett diszkókba és klubokba, hogy megfigyelje a nagyöreg lemezlovagok munkáját. Dj Budai a magyar lemezlovasok közül az egyik legfoglakoztatottabb dj művész. Olvasd el biográfiáját,nézd meg fellépéseit,tudj meg mindent Dj.Budairól!

Dj Durovics

Dj Durovics

Dj Durovics polgári nevén Durovics Péter weboldala melyet ő maga szerkeszt. A weblapról lehet letölteni mixeket, lehet böngészni az elmúlt bulik képei között és meg tudhatod a legújabb programokat ahol Dj Durovics szolgáltatja a zenét! A fórum menüpont alatt pedig az emberek ki beszélhetik érzéseiket az elmúlt bulikkal kapcsolatban, kinek mi tetszett, vagy nem tetszett! Ez az én oldalam!

Dj Richie - Esküvőkre Dj és egyben Ceremóniamester

Dj Richie - Esküvőkre Dj és egyben Ceremóniamester

- Alapvetően DJ vagyok, de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg és nem jelent plusz költséget a megrendelőim számára. (események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint.....) - Kizárólag, csak ceremóniamesteri megbízást nem vállalok! - A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom teljesíteni, ha a lakodalom helyszínén (200m-en belül) lesz megtartva a szertartás. - A vacsora idejére kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzene szól. - Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban, szünet nélkül! Retro Disco, Nosztalgia, Classic Funky, Latin, Dance, napjaink zenéi, rádiós aktualitásai, magyar sikerek. - Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára. - Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is! - A bemutatkozóm háttérben, 33 év szakmai referencia áll! - A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást.

Dj Saint

Dj Saint

Party Dj saját hang,fény technikával(RCF hangrendszer, igény szerint akár 10kw-ig,Jb Systems robot lámpák 6db) és szállító járművel.Szakképzet okj-s vizsgás lemezlovassal,esküvőkre,partykra, céges és egyéb rendezvényekre,Funky-tól a latinon át a mai slágerekig széleskörű zenei repertoárral.További információt a web oldalamon talál. www.djsaint.hu

Dragon DJ Team

Dragon DJ Team

Csapatunk többszöri átszervezések után ma már egy egymást és a rendezvények szervezését, fortélyait több éve ismerő és a közönséget együtt szórakoztató párosként lép fel a Nagyérdemű előtt, név szerint DJ Daniel (17) és DJ Tacee (23). A Team alapító tagja már 1999-ben koptatta a lemezeket (akkoriban még CD-ket), az első komolyabb fellépések pedig 2004-2005-ben alakultak ki.

Dred

Dred

Dred első szerzeménye 1998-ban jelent meg, majd dalai több válogatáslemezen is feltűntek. 2004 végén dj-ként készítette el a Trendi Hit Mix című mixalbumát. Doris a zenei általános iskola után változatos zenei stílusokban (country, gregorian, musical) próbálta ki magát. Később a magánének órák mellett feldolgozás-zenekarokkal koncertezett, majd egy lánycsapat tagjaként mutatta meg tudását. A formáció 2005-ben a 'Csak a Hold' című kislemezzel mutatkozott be. 2006-ban a produkció képviselte Magyarországot az évente megrendezett Eurodance Song fesztiválon. (A megmérettetésen 39 ország dance dalai versenyeznek az 'Európa legjobb dance dala' címért. Az elmúlt években olyan előadók dalai szerepeltek itt, mint az ATB, David Guetta a Tatu vagy a Groove Coverage.) A második kislemez 'Az éjjel' és a 2006 nyarán debütáló 'Bolond nyár' is megjelenésének hetében felkerült a MAHASZ Rádiós és Dance Chartjára. A 'Megfordul a Föld' öt hétig vezette a VIVA televízió slágerlistáját és hetekig a legjobb helyezést elérő magyar felvétel volt a Danubius Rádió sikerlistáján is. folytatás az oldalon....

Tuti menü