Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi Dj-k képes leírás - Dj-k és kapcsolódó oldalak.tlap.hu
részletek »

Külföldi Dj-k - Dj-k és kapcsolódó oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dj.tlap.hu » Külföldi Dj-k
Keresés
Találatok száma - 21 db
Above & Beyond

Above & Beyond

Az Above &Beyond trió a jelenlegi trance szcéna egyik legkiemelkedőbb csapata. Miután megnyerték a Radio 1 Essential Mix Of The Year díját, és debütáló albumukat, a Tri-State-et a DJ Mag szimplán csak briliánsnak titulálta és 5 csillaggal jutalmazta, de a fiúk nem bízták el magukat. Kiadták saját labelük terméseiből szemezgető újabb kiadványukat. A 2 CD-s válogatásmix csak úgy hemzseg a kiadatlan számoktól, és nem kétséges, hogy jó párból sláger lesz.

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

Armin van Buuren egyik legnépszerűbb DJ's körül: szavaztam kétszer is első számú DJ Mag, 30 millió hallgatók a saját radioshow és világszerte koncertek. Ő '76 ',' Shivers "és az" Imagine "művész albumok díjnyertes, s Armada Music címke nagy sikert aratott és az összeget a szurkolók továbbra is gyorsan növekszik.

Bob Sinclar

Bob Sinclar

Chris LeFriant egy ismert francia kémfilm szereplője nevét kölcsözve Bob Sinclar-ként kezdte meg lemezlovasi karrierét közel két évtizeddel ezelőtt, elsősorban hip-hop, acid jazz és R &B djként, majd hamarosan egy lemezkiadót alapított, a Yellow Productionst, melynek köszönhetően már saját szerzemények írásával és kiadásával folytathatta zenei munkásságát. The Reminiscence Quartet és a The Mighty Bop acid-jazz , triphop formáció sorait erősítette ekkoriban.

Carl Cox

Carl Cox

Sokak szerint a világ első számú dj-je, az egyik legsikeresebb lemezlovas,aki producer, remixer, kiadó és ügynökség tulajdonos, sőt filmsztár is egyben. Egy legenda, aki e kultúra születésekor ott bábáskodott annak szülőszobájában a 'Summer of Love-on', aki egy 88'-as vasárnap délelőtt fogta magát, és fél tizenegykor először állított sorba 3 lemezjátszót, hogy 15.000 megfáradt ravert (!) állítson újra talpra, hogy azután csak úgy emlegessék, mint a '3 deckes mágus'!

Danny Tenaglia

Danny Tenaglia

Az 1995-ben megjelent debütáló albuma, a Hard &oul. Aztán jöttek sorban a jobbnál jobb dance-mix kompilációi: a Mix This Pussy, a Can Your Pussy Do The Dog?, a Gag Me with a Tune, vagy a Color Me Danny. Danny Tenaglia azonban nem pusztán egy DJ, hanem kiváló remixer és producer is egyben, aki ráadásul ez alatt az egy évtizedes pályafutása alatt már bejárta az egész világot, fellépve a legkülönbözőbb helyeken és klubokban.

Dave Clarke

Dave Clarke

Mindig változnunk kell! Az őseink között vannak az amőbák is. Hallanunk kell az elődeink hangját... Egy átlagos dance művész nem idézne Charles Darwintól, ha az életútjáról beszél, de ez nagyon is jellemző Dave Clarke-ra. Az ösztönei még nyilvánvalóan nem hagyták cserben. Lassan már fél életét a zeneiparban töltötte Dj-ként, producerként, remixerként, rádióbemondóként, szerkesztőként. Mégis örök újító maradt. Bár nem mindig mentek simán a dolgok, egy csomó kiadóval kapcsolatos probléma után, egy új, boldog fejezetet nyitott a Skint Recordsnál.

Dieselboy

Dieselboy

Dieselboy, vagyis Damien Higgins a legismertebb amerikai Drum ∓mp;ass DJ és producer, az underground zenei világ egyik nemzetközi szimbóluma. 1972-ben született Floridában, édesanyja Coloradóban nevelte 2 lánytestvérével. Gyerekkoráról dióhéjban: Az iskolai cserkésztáborban dobolt, hobbiból break-elt, gördeszkázott és igazi filmfüggő volt. Az Pittsburgh-i egyetemi évei alatt találkozott 2 rádiós dj-vel, akik felajánlották, hogy segítenek megtanítani neki a szakma rejtelmeit, aminek eredményeként Higgins hamarosan a rádió rendszeres 6 órás(!!!) show-jában vendégeskedett. 1994-ben kölcsönkért lemezjátszókról készítette el első mixét, a The Future Sund of Hardcore-t.

Ferry Corsten

Ferry Corsten

A rotterdami születésű Ferry már tinédzserkorában mindent feltett az elektronikus zenére és iskola mellett járt autómosóba gályázni, hogy összehozza a pénzt első szintetizátorára. Annyira ráérzett a dolgokra, hogy 1989-ben, alig 16 évesen már túl is esett első lemezmegjelenésén, igaz még "csak" közreműködő társszerzőként.

Hirdetés
Hernan Cattaneo

Hernan Cattaneo

Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy Anglia és Amerika kizárólagosságot képeznek a legjobb bulik terén. Bár ez a két ország valóban letette a mai dance műfaj alapjait, mostanában gyakran szembesülnek kihívásokkal olyan országok képében, amelyek most újra felfedezik a dance műfajt, teljes szívvel magukévá téve azt.

Marco Bailey

Marco Bailey

Utazás keletről nyugatra, majd vissza, meggyújtására táncparketett Rio Tokióba az ő egyedülálló keveréke, föld alatti hangokat, legyen szó funky techhouse, deep minimal vagy nagyon erős törzsi groove ... Marco nem is távol maradnak a mélyebb oldalán az elektronikus zenét, mivel ő nagy rajongója az új projektek, mint Boards of Canada és az Autechre, a sokféleség íz, ami tükröződik az ő legfiatalabb mix válogatás "160 perc. Marco Bailey" és a " Pozitív Disorder

Monika Kruse

Monika Kruse

Monika a kezdetektől harmonizált a zenével. 7 évesen zongoraleckékre járt. Főiskola után elhatározta, hogy kizárólag a zeneiparban vállal munkát. Az első állásai, a Musikexpress magazinnál és egy promociós vállatnál, a Chrysalis nevű óriáscéghez vezették, ahol produkciós managerként dolgozott olyan csapatok számára, mint a GangStarr, Monie Love és az Adeva.

Paul van Dyk

Paul van Dyk

Az ízig-vérig dinamikus, féktelen táncra perdítő, ugyanakkor meghatóan szenvedélyes trance-előadásairól ismert Paul anno kelet-német színekben kezdte pályafutását. Figyelemre méltó karrierje az évek során a legkedveltebb és legkeresettebb lemezlovasok nemzetközi rangsorába emelte, ahol ma ő az első a legnagyobbak között. Mindez nem pusztán a DJ Mag szavazásának eredménye miatt alakult így.

Robbie Rivera

Robbie Rivera

...:::ROBBIE RIVERA:::...

Tuti menü