Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dj képzés/vizsga képes leírás - Dj-k és kapcsolódó oldalak.tlap.hu
részletek »

Dj képzés/vizsga - Dj-k és kapcsolódó oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dj.tlap.hu » Dj képzés/vizsga
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dj Tanfolyam

Dj Tanfolyam

Dj tanfolyam indul hamarosan, és egyben folyamatosan, amelyre várjuk a lemezlovas szakma iránt érdeklődők megkeresését. Tananyagunk lefedi a teljes dj szakmát. A lemezlovas gyakorlati képzés (mixelés, konferálás) mellett a következő témákkal is foglalkozunk: zeneelméleti ismeretek, ritmusgyakorlatok, zenetörténeti ismeretek, zenei stílusok alakulása, műszaki elméleti- és gyakorlati ismeretek, számítógépes alapok, angol, jog, stb. Jelentkezz oldalunkon és tájékoztatunk a nyílt nap időpontjáról, amelyen mindenféle kötelezettség nélkül részt vehetsz díjtalanul,és eldöntheted, hogy a mi iskolánk megfelel-e igényeidnek.

Házi zenestúdiók kézikönyve

Házi zenestúdiók kézikönyve

Kreatív digitális zene és hang - Házi zenestúdiók átfogó kézikönyve A könyv alapjait a szórakozás, a kreativitás, a gyakorlati útmutatók és tippek, és a lépésről lépésre projektek adják, a profikkal készített interjúikkal együtt, melyekből megtudhatunk néhányat produkciós titkaikból. Ez a könyv megnyitja a zenekészítés teljes világát kezdők és haladóbb felhasználók számára egyaránt, foglalkozzanak akár házi stúdiós, akár helyszíni felvételekkel.

Lotters DJ-Képző

Lotters DJ-Képző

Üdvözlünk a Lotters DJ-Képző oldalán! Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen képesítést ad ez a tanfolyam. Mindenki figyelmébe ajánljuk, hogy a DJ szakma gyakorlása ettől az évtől nem vizsgaköteles. Erről többek között www.magyardj.hu honlapon juthattok információhoz.

Rezident DJ szeretnél lenni?

Rezident DJ szeretnél lenni?

Nincs gyakorlatod, vagy csak számítógépen fertőzött meg a diszkózás? Merj váltani! Ha nem próbálod ki magad, nem tudod meg milyen lehetsz a DJ pultban! Unod a munkahelyed? Jelenlegi munkád? Szeretnél váltani? Itt a vissza nem térő lehetőség! Élj vele!

Tuti menü