Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Booking képes leírás - Dj-k és kapcsolódó oldalak.tlap.hu
részletek »

Booking - Dj-k és kapcsolódó oldalak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dj.tlap.hu » Booking
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Zenész adatbázis | Zeneletöltés Ingyen

Zenész adatbázis | Zeneletöltés Ingyen

Rengeteg fiatal és tehetséges deejay várja a fellépési lehetőségeket. Itt vannak és arra várnak hogy szórakoztassanak benneteket. Hallgassátok meg hogy mit tudnak. Ingyenes zenék, egyenesen a szerzőktől. A szerzők engedélyével publikált, ingyenesen letölthető mp3 zenék.

Budapestfun

Budapestfun

A party DJ rendelés teljes technikával, valamint egész estés DJ műsor, diszkó (disco) zenei műsor rendelése lehetséges privát partyra, születésnapra, legénybúcsú és leánybúcsú partyra, valamint céges partira és rendezvényre egyaránt. A rendelhető party Dj, dj műsor és egész estés diszkó (disco) rendelés többféle zenei stílusban játszó DJ közül lehetséges. A megrendelhető party DJ-k fotói illetve a dj. és karaoke műsor képek a lenti fotó mappákban találhatóak! A party DJ rendelés, illetve diszkó (disco) műsor rendelés igény szerinti időtartammal, akár karaoke műsorral együtt is történhet. Irodánk saját hang- és fénytechnikai eszközparkkal rendelkezik, amelyek akár nagy létszámu, többszáz fős rendezvények technikai lebonyolítására is alkalmasak.

Dj-k, Lemezlovasok,

Dj-k, Lemezlovasok,

Dj Lista - Lemezlovasok,producerek,labelek.Djk,leme zlovasok,művészek, akik megtalálhatóak oldalunkon abc betűrendbe rendezve. Dj-kről előadóművészekről, lemezlovasokról találsz itt információt,.......

Gigbooking

Gigbooking

Rólunk Irodánk azért jött létre, hogy segítse a magyar klubok promotereit és kiszolgálja az egyre igényesebb közönséget országszerte. Amit kínálunk: nemzetközileg ismert és elismert DJ-k megfizethető áron Nyugat-Európából. Nézze meg aktuális kínálatunkat, referenciáinkat és töltse le promo mixek egyikét. Büszkék vagyunk arra, hogy az oldalunkon található DJ-k többségének kizárólagos magyar képviselői vagyunk! Mivel közvetlen kapcsolatban állunk előadóművészeinkkel, biztos lehet benne, hogy Magyarországon a legolcsóbb ajánlatot tőlünk kapja meg. Kérésre bárkit elhozunk Magyarországra, nézze meg referenciáinkat! DJ listánkat folyamatosan bővítjük. Értesüljön az elsők között, hogy kik csatlakoznak Magyarországon a GIGBOOKING-hoz, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Bizonyára Önnek is nagy dilemmája ez a kérdés!A PartyEvent szolgáltatásai keretében megtalálhatja mindaztokat a szolgáltatásokat, amelyek az Ön rendezvényének sikeres lebonyolításához elengedhetetlenek lehetnek! Töltse ki az ingyenes árajánlatkérő űrlapot 1 perc alatt és 1 órán belül személyreszabott árajánlatot adunk!

Tuti menü